Hääkakut

Say It With a Cake! hääkakut suunnitellaan yhdessä hääparin kanssa aina makumaailmasta ulkonäköön asti. Luomme häihinne visuaalisesti pysäyttävän ja mieleenpainuvan elementin, joka vangitsee pienen palan juuri teidän tarinaanne. Lopputulos on aina autenttinen ja henkilökohtainen. Pyydämme teitä varmistamaan ennen tarjouspyynnön lähettämistä, että tunnette tyylimme ja kädenjälkemme.

Kakut valmistetaan alusta loppuun huolella valikoiduista raaka-aineista Helsingissä. Reseptiikkamme kautta meillä on mahdollisuus huomioida laajalti erilaisia ruokavalioita ja allergioita mausta tinkimättä.

Tiedustelua ja tarjousta varten tarvitset alustavan arvion vierasmäärästä, juhlapaikan sekä päivämäärän. Tämän perusteella saat alustavan hinta-arvion. Otamme varauksia tällä hetkellä vuodelle 2022 ja 2023. Suosittelemme tekemään varauksen heti juhlienne ajankohdan selvittyä sekä varmistamaan juhlapaikalta, että hääkakun toimitus kauttamme sopii heille. Meillä ei ole eksklusiivisia sopimuspaikkoja vaan uskomme siihen, että jokaisella hääparilla on oikeus valita itsensä ja juhliensa näköinen palvelu.

Vahvistettuasi varauksen voimme sopia ajankohdan henkilökohtaista tastingtapaamista varten. Tapaaminen on pituudeltaan 45-90 minuuttia ja suositelemme, että se järjestetään 2-6 kk ennen hääpäiväänne. Tapaamisen aikana etsimme juuri teille oikean makuyhdistelmän, ideoimme ja luonnostelemme hääkakkuanne sekä käymme läpi prosessiin liittyvät muut yksityiskohdat. Tastingtapaamisessa pääsette tutustumaan Monan tapaan maustaa ja valmistaa kakkuja sekä maistamaan kolmea sesongin mukaista makuyhdistelmää.

Toimitamme hääkakkuja hyvin monenlaisille juhlapaikoille mukaan lukien saaristoon sekä ulkomaille.

Hääkakun hintaan sisältyy aina tarvittava yhteydenpito floristin, juhlapaikan, hääsuunnittelijan sekä cateringin kanssa.

Hääkakkujen hinnat alkavat 1200 eurosta.

Halutessanne voit saada kauttamme tarjouksen myös hääkuvauksesta, -somistuksesta ja -suunnittelusta.

Logo

Studio
Merimiehenkatu 29
00150 Helsinki

contact@sayitwithacake.fi
+358 445463473

www.sayitwithacake.fi
@say_it_with_a_cake
facebook.com/sayitwithacake1

Tietosuojaseloste

Sivuston kuvat:
Mona Tähtinen / Camilla Bloom / Caroline Suinner