Silmät kiinni ja pää edellä kaninkoloon. Sen jälkeen oli kammettava itsensä pystyyn ja tehtävä jotain selkoa siitä mitä ympärillä tapahtui. Ihan kamalasti ei aikaa tutkailulle ja tarkkailulle kuitenkaan ollut, koska hypättävä oli, joko suunnitellusti tai täysin yllätyksenä, pian jo uudestaan. Sellainen taisi olla vuosi 2016 Kakkumuijana.

Say It With a Cake!

Nauroin eräälle ystävälle menneellä viikolla, että jos olisin todella tehnyt hyvän suunnitelman, tutkinut ja pohtinut perinpohjin, en varmasti ikinä olisi tässä nyt. Koko homma olisi tuntunut mahdottomalta ja aivan liian hankalalta. Luulen, että olisin ajatellut, ettei minusta taida olla yrittäjäksi, alanvaihtajaksi, kirjan kirjoittajaksi tai itsensä elättäväksi kakkueipuriksi. Joten kerrankin voinen todeta, että tuo malttamaton ”kokeillaan ja katsotaan” -asenne on tuonut mukanaan kaaoksen lisäksi jotain aivan mahtavaa.

Say It With a Cake!

Tammikuun aikana ovat ajatukset aina ajoittain käväisseet tulevassa. Kakkuja siellä näkyy ainakin, ja nyt tämän blogin kautta olisi tarkoitus jakaa kanssanne myös tarinoita kakkujen takaa. Idea tästä on kulkenut mukana aivan alusta alkaen, joten todella innolla odotan, että saadaan homma käyntiin. Tähän valkkasinkin osuvasti mukaan kuvia mun yhdestä lempparikakusta viime vuoden helmikuulta. Kakkua varten sain avainsanoiksi Hullu Hatuntekijä, Liisa ihmemaassa, jakomielinen sekä kaksoset. Kakku sai nimekseen ”Siellä missä kello käy kummasti”.

Say It With a Cake!

P.S. Tulevana viikonloppuna on muuten vuorossa Love Me Do -hämessut, jotka järjestetään Helsingissä Kaapelitehtaalla. Tulehan sinne mua moikkaamaan ja kakkuja maistelemaan.

Say It With a Cake!

2 kommenttia

  1. Kaisa 20.1.2017 klo 15:08

    Onnea uuteen blogiin! En malta odottaa kakkutarinoita näiden fantastisten kakkusten takana ❤ Jee!

  2. Marle 23.1.2017 klo 22:06

    Ihanaa! Koska olen herkkulakossa, on näitä pakko päästä edes ihailemaan! Todellisia taideteoksia! Onnea ja menestystä makealle tiellesi, Mona!

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.