Kakkujen tilausohjeet

Tilaaminen

Tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mutta myös viime hetken tilaukset ovat ajoittain mahdollisia. Tilaaminen onnistuu sähköpostitse, puhelimitse tai nettisivujen kautta. Huomioi, että tilaus on voimassa vasta saatuasi vahvistuksen sähköpostiiisi. Lomaketta täyttäessä arvio kysytyistä tiedoista on riittävä. Jokainen kakku suunnitellaan makumaailmasta lähtien ulkonäköön asti yhdessä asiakkaan kanssa.

Tilauksen peruuttaminen

Alle 50 henkeä koskevan tilauksen voi peruuttaa kuluitta kahta viikkoa ennen tilauksen ajankohtaa. Tämän jälkeen peruutuksesta laskutetaan 20% tilauksen hinnasta. Sairastapauksissa voidaan peruutuksesta sopia kuitenkin tapauskohtaisesti.

Hinnoittelu

Kakun hinta määräytyy käytettyjen raaka-aineiden sekä koristelun mukaan. Minimiveloitus on 75 €. Kakkujen koot kulkevat 15 hengestä ylöspäin aina viiden hengen välein.

Nouto ja toimitus

Nouto tapahtuu Lauttasaaresta Studio Makeelta osoitteesta Isokaari 40 B. Toimituksista voidaan sopia myös tilauskohtaisesti.

Maku

Sesongin mukaan vaihtuvia valmiita makuyhdistelmiä löytyy aina valikoimasta, mutta makumaailma voidaan rakentaa myös täysin mukaillen asiakkaan toiveita. Kaikki täytteet valmistetaan alusta alkaen mahdollisimman tuoreita raaka-aineita käyttäen.

Allergiat sekä erilaiset ruokavaliot

Kaikki kakut leivotaan gluteenittomia raaka-aineita käyttäen tilassa, jossa käsitellään ainoastaan gluteenittomia jauhoja. Keliakiasta, gluteeniyliherkkydestä sekä herkkyydestä vehnätärkkelykselle on kuitenkin hyvä mainita myös erikseen

Myös muut ruokarajoitteet sekä allergiat voidaan ottaa sovitusti huomioon. Vegaanisten kakkujen tilaaminen on myös mahdollista.

Muut tuotteet

Kakkujen ympärille voidaan rakentaa myös näyttäviä jälkiruokakokonaisuuksia. Kakkutilauksen yhteydessä on hieman ajankohdasta riippuen mahdollista tilata myös muita jälkiruokia ja herkkuja.

Ulkonäkö ja koristelu

Kakun ulkonäköä voidaan lähteä suunnittelemaan värin, teeman, tarinan, tavaran tai vaikka lempiherkun pohjalta. Suunnitelma tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Kakun ulkonäkö on aina uniikki. Erilaisia hahmoja tai muotokakkuja ei ole mahdollista tilata.