Kirja

Mona Tähtinen: Kakkumuijan gluteenittomat täytekakut

Mona Tähtinen


SAY IT WITH A CAKE!

Kakkumuijan gluteenittomat täytekakut

Gluteenittomat täytekakut eivät ole koskaan maistuneet näin herkullisilta!

Kerro se kakuin! Say It With a Cake! on kakkukirja kaikille aisteille. Kakkumuija Mona Tähtisen omaperäiset kakut taikovat juhlantuntua arkeen ja kruunaavat yhdessä jaetut hetket.

Kirjan hiottujen ohjeiden avulla gluteeniton leivonta onnistuu kokemattomaltakin kotileipurilta. Kakkujen maussa ei ole säästelty: ne maustetaan ovelilla sesonkia kunnioittavilla makuyhdistelmillä ja raaka-aineilla. Lisäksi löydät kirjasta mielikuvituksellisia tapoja koristella kakkusi juuri omiin juhliisi sopivaksi.

Teoksen valokuvat Laura Karlin.

Mona Tähtinen (s. 1984) on helsinkiläinen kotikokkailija ja kakkuintoilija, joka pyörittää työkseen Say It With a Cake! -kakkuleipomoa. Mona etsii jatkuvasti uusia jännittäviä makuyhdistelmiä ja erilaisia tapoja koristella kakkuja. Tarinat, värit ja arkisten hetkien juhlistaminen yhdessä ystävien kanssa saavat hänet innostumaan.

Laura Karlin (s. 1986) on helsinkiläinen toimittaja, media-alan sekatyöläinen ja valokuvaaja, joka kuvaa mieluiten persoonallisia ihmisiä, näyttäviä herkkuja ja tunnelmallisia hetkiä. Lauran lempikakussa maistuu lakritsi, sitruuna ja inkivääri, ja se on tietysti Monan tekemä.