Kirja

Mona Tähtinen: Kakkumuijan gluteenittomat täytekakut

Mona Tähtinen


SAY IT WITH A CAKE!

Kakkumuijan gluteenittomat täytekakut

Gluteenittomat täytekakut eivät ole koskaan maistuneet näin herkullisilta!

Kerro se kakuin! Say It With a Cake! on kakkukirja kaikille aisteille. Kakkumuija Mona Tähtisen omaperäiset kakut taikovat juhlantuntua arkeen ja kruunaavat yhdessä jaetut hetket.

Kirjan hiottujen ohjeiden avulla gluteeniton leivonta onnistuu kokemattomaltakin kotileipurilta. Kakkujen maussa ei ole säästelty: ne maustetaan ovelilla sesonkia kunnioittavilla makuyhdistelmillä ja raaka-aineilla. Lisäksi löydät kirjasta mielikuvituksellisia tapoja koristella kakkusi juuri omiin juhliisi sopivaksi.

Teoksen valokuvat Laura Karlin.

Mona Tähtinen (s. 1984) on helsinkiläinen kotikokkailija ja kakkuintoilija, joka pyörittää työkseen Say It With a Cake! -kakkuleipomoa. Mona etsii jatkuvasti uusia jännittäviä makuyhdistelmiä ja erilaisia tapoja koristella kakkuja. Tarinat, värit ja arkisten hetkien juhlistaminen yhdessä ystävien kanssa saavat hänet innostumaan.

Laura Karlin (s. 1986) on helsinkiläinen toimittaja, media-alan sekatyöläinen ja valokuvaaja, joka kuvaa mieluiten persoonallisia ihmisiä, näyttäviä herkkuja ja tunnelmallisia hetkiä. Lauran lempikakussa maistuu lakritsi, sitruuna ja inkivääri, ja se on tietysti Monan tekemä.

Arvioita

”Monan ohjeita oli helppo noudattaa, enkä kohdannutkaan sen kummempia vaikeuksia.”

http://www.vaimomatskuu.com/herkut/say-it-with-a-cake/

Vaimomatskuu

”Kirja tarjoaa mielettömiä kakkuluomuksia, niin, että ne olisivat jokaiselle mahdollisia toteuttaa. Ohjeet on selkeät ja yksinkertaiset.”

http://www.lily.fi/blogit/iidan-matkassa/ihana-kakkumuija-mona-ja-say-it-cake

Iidan matkassa

”Monan tarina on jälleen kerran hieno osoitus siitä, että rakastamastaan asiasta voi tehdä itselleen työn. Ei kepeillä työtunneilla tai pelkällä onnella, vaan sinnikkäällä työllä, omaperäisyydellä ja rohkeudella.”

http://www.viiskulma.com/2017/05/02/kakkumuijan-gluteenittomat-taytekakut/

Viiskulma

”Kakkuprojekteja kokeilunhaluisille leipureille”

https://www.hs.fi/ruoka/art-2000005294903.html

Helsingin Sanomat

”On hyvä myös muistaa, että lautasen nuolemista ei tulisi tämän suklaakakun kohdalla paheksua.”

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005529790.html

Ilta-Sanomat

”Mielestäni tästä kakkupohjasta tuli aivan ihastuttava ja koostumukseltaan mielenkiintoisen herkullinen. En ole käyttänyt riisijauhoja ennen kakkupohjissa ja nyt täytyy kyllä sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt.”

https://www.anninuunissa.fi/suklainen-gluteeniton-kakkupohja/

Annin uunissa

”Vaniljakreemikin onnistui erinomaisesti. Olen joskus koettanut aiemminkin tehdä kreemiä, eikä siitä ole tullut kunnollista, mutta kirjan reseptillä kreemi onnistui hyvin ilman lämpömittariakin.”

http://lumolifestyle.blogspot.fi/2017/05/

Lumo Lifestyle

"Kirja on erinomainen opus kaikille, jotka ovat innostuneita leipomisesta ja erityisesti kakuista. MUTTA, älkää pelästykö jos ette ole Kakkumuijan kaltaisia kakkuvelhoja, kirjassa on myös hillojen, tahnojen, kinuskien, rocky roadin ja muiden hieman matalamman kynnyksen herkkujen ohjeita.”

http://52weeksofdeliciousness.com/2017/05/11/say-cake-kakkuvelhon-uusi-kirja/

52 Weeks of Deliciousness