Teemoina tämän kakun kanssa olivat rap ja sen myötä Hennessy, joten linjat suunnittelulle olivat aika selkeät. Värit poimin inspiskuvista, jotka sain synttärisankarilta itseltään ja nehän toistuvat tosiaan myös itse pulloissa. Hetken jouduin päätä rapsuttelemaan pullojen painon kanssa, mutta lopulta kaikille kolmelle pullolle löytyi ihan luonnollinen kohta ja pienellä tasapainottamisella kakku kesti painon oikein mainiosti. Tosin tuo päällimmäisen pullon päätin napata kuljetuksen ajaksi talteen ja turvaan.

 

Makumaailma rakentui myös aika luonnollisesti värien ja teeman kanssa yhtenäiseksi. Kakun sisälle tuli suklaapohjien väliin oikein suklainen kreemi, joka maustettiin milläkäs muulla kuin Hennessyllä. Tuota kokonaisuutta raikastamaan lisättiin vielä ohut kerros sitrustahnaa. Täytyy myöntää, että leipurin maisteluosuus ylitti tällä kertaa sen normaalin teelusikan mitan. Kreemi oli maultaan vähintään yhtä smooth kuin itse teemajuoma.

 

Say It With a Cake!
Kakun itsessään jätin aika simppeliksi; puolinaku kakku suklaadripillä. Koristeiksi pullojen lisäksi päätyi eri kokoisia kultaisia sokerihelmiä, kultaista syötävää glitteriä sekä ruskeita sokerilasisirpaleita, joita tehostettiin myös kullalla.
Tuo sokerilasi on ollut viime aikoina innostuksen kohteena ja kaikenlaista on tullut testailtua; purjeita, kukkia, höyheniä, järvenjäätä ja tikkareita noin esimerkkinä. Käteen on jäänyt kymmenien vesikellojen ja palohaavojen lisäksi myös muutamia onnistuneita kokeiluita, joista sitten vähän lisää myöhemmin.

 

Say It With a Cake!

Haasteet: Kotiin unohtuneet henkkarit Alkon kassalla.

Onnistumiset: Pirun hyvä kreemi!

 
Kiitos vielä sankarille! Kakku oli erittäin hauska toteuttaa.

2 kommenttia

  1. Kirtsu 28.2.2017 klo 22:56

    Näyttääpä herkulliselta! Miltähän maistuisi likööri 43 tehty kakku 🙂

  2. Marle 31.3.2017 klo 14:14

    Ihan huippu! Ymmärrän, että maistelu saattaa joskus lähteä lipsumaan! Minulta ei syntyisi mitään valmista, söisin kaikki kreemit ihan vaan maistellakseni hieman.

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.