Kakut

Say It With a Cake! taidekakut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa aina makumaailmasta ulkonäköön asti. Luomme yksilöllisiä ja herkullisia kokemuksia, jotka täydentävät niin arjen kuin juhlan.

Tilausprosessi

Tiedustelua ja hinta-arviota varten tarvitsemme juhlien ajankohdan, arvion henkilömäärästä, tiedossa olevat allergiat ja ruokavaliot sekä toiveet kakun mausta ja ulkonäöstä. Me autamme suunnittelussa ja ohjeistamme oikean annoskoon valinnassa. Vastaamme tiedusteluun sähköpostitse antaen hinta-arvion, jonka jälkeen voit halutessasi vahvistaa varauksen. Olemme sinuun yhteydessä myös puhelimitse tai voimme sopia tapaamisen studiollemme tarkempien yksityiskohtien sopimiseksi.

Muistathan maksaa varausmaksun sopimuksemme mukaisesti vahvistaaksesi varauksesi. Kakun minimiveloitus on 235 €.

Allergeenit ja erilaiset ruokavaliot

Tilamme ovat täysin gluteenittomat ja valmistamme kaikki tuotteemme gluteenittomista jauhoista, jotka eivät sisällä vehnätärkkelystä. Reseptiikkamme kautta meidän on mahdollista huomioida erilaiset ruokavaliot sekä allergiat laajalti mausta tinkimättä. Kakkumme valmistetaan aina alusta loppuun käsityönä huolella valituista raaka-aineista. On hyvä ottaa huomioon, että eläinperäisiä tuotteita sekä manteleita ja pähkinöitä käsitellään keittiössämme viikottain, joten näiden tuotteiden jäämät ovat aina mahdollisia vaikka itse tuote ilman näitä raaka-aineita valmistettaisiinkin.

Muutokset tilauksessa

Pienemmät muutokset makumaailmaa, kakun designia, annoskokoa ja allergioita sekä ruokavalioita koskien ovat maksuttomia 8 vrk ennen tilausajankohtaa. Tämän jälkeen veloitamme muutoksista niistä aiheutuneiden kustannusten mukaisesti.

Tilauksen peruuttaminen

Maksaminen tapahtuu laskulla, joka lähetetään sinulle sähköpostitse. On hyvä huomioida, että vasta laskun varausmaksua vastaavan osuuden maksettuasi, astuu varaus voimaan. Peruutus alle 500€ tilauksissa on maksuton kaksi viikkoa ennen tilausajankohtaa. Yli 500€ tilauksissa peruuttaminen on maksutonta kuukautta ennen tilausajankohtaa. Tämän jälkeen veloitamme 20%-60% kakun hinnasta riippuen tilanteesta. Hääkakkuja ja yli 1000€ tilauksia koskevat omat varaus- ja peruutusehdot.

Nouto ja toimitus

Toimitamme mielellämme tilauksesi perille asti. Suurien kakkujen kohdalla suosittelemme aina varaamaan toimituksen. Toimituksen hinta lasketaan siihen kuluneen ajan mukaan. Annamme mielellämme toimituksesta teille tarjouksen. Voit myös noutaa tilauksesi Studioltamme Punavuoresta sovittuna ajankohtana.

Logo

Studio
Merimiehenkatu 29
00150 Helsinki

contact@sayitwithacake.fi
+358 445463473

www.sayitwithacake.fi
@say_it_with_a_cake
facebook.com/sayitwithacake1

Tietosuojaseloste | Privacy Policy

Sivuston kuvat | Photos:
Mona Tähtinen / Camilla Bloom / Caroline Suinner